RETKIPURJEHDUKSET KOTIMAASSA

Retkipurjehduksemme kotimaassa alkavat toukokuun alkupuolella ja jatkuvat syyskuuhun. Tutustu rauhassa retkivaihtoehtoihimme ja kysy lisää. Kerromme mielellämme purjehduksista, satamakohteista ja tietenkin veneistä + kippareista.

Me Kesäpurjeessa uskomme, että tarjoamalla siistit, hyvinvarustellut ja erityisesti turvallisesti purjehtivat veneet Sinun käyttöösi, saat kanssamme mieleenpainuvan purjehduselämyksen. On meille suuri ilo tavata vuosi vuoden jälkeen tutut seilaajat uusilla purjehduksilla ja liittää joukkoon aina “uusia” tuttavuuksia.

HELSINKI – KALMAR (Ruotsi)

Kesän ensimmäinen pitkä seiluu Helsingistä Gotlannin kautta Kalmariin. Mahdollisuuksien mukaan pysähdymme katsastamaan raukkeja Fåröseen (Gotlanti) ja jatkamme sitten seiluuta manner-Ruotsin ja Öölannin yhdistävän sillan (yli 6km pitkä) alitse Kalmariin.

Ajankohta: 12.-16.6.2019 ke klo 10 – su klo 16
Vene: Degerö 35
Hinta: (500e + vk) TÄYNNÄ

ODENSE (Tanska) – KIEL (Saksa)

Nyt on mielenkiintoinen seiluu! Aivan Ison-Beltin lähellä sijaitsevasta Odensen satamasta (helppo tulla junalla / linja-autolla Kööpenhaminasta) suuntaamme kohden Saksaa. Satamia niin Tanskassa kuin Saksassa yöpymispaikoiksi.

Ajankohta: 8.-13.7.2019 ma klo 10 – la klo 16
Vene: Degerö 35
Hinta: (550e + vk) TÄYNNÄ

HTR 2019 (Helsinki – Tallinna -race)

Tällä seiluulla osallistumme ”rennon kilpailullisesti” perinteiseen purjehduskilpailuun Helsingistä Tallinaan. Lähtö alkuillasta ja perillä olemme tuulista riippuen pe-la yöllä. Lauantai viihtymistä kilpailualueella / Tallinassa ja sunnuntai aamusella seilaamme takaisin Helsinkiin.
Ajankohta: 15 -18.8.2019
Veneet: Absolut 37
Hinta: 280€
Vapaana: TÄYNNÄ